×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bill Cosby aangeklaagd door eigen advocaat

6.09.2018 -

Het kantoor van een advocaat die Bill Cosby bijstond na zijn mislukte rechtszaak in 2017 krijgt nog 50.000 dollar van hem. Het bedrijf klaagde de gevallen komiek daar woensdag voor aan.


Een van de partners in de firma, Samuel Silver, werd in augustus van 2017 toegevoegd aan het juridische team van Cosby. Twee maanden daarvoor was de misbruikzaak tegen de eens razendpopulaire acteur nietig verklaard, omdat de jury niet tot een oordeel kon komen. Silver verliet het team in januari, drie maanden voordat Cosby schuldig werd bevonden aan het drogeren en misbruiken van Andrea Constand. De The Cosby Show-ster hoort later deze maand welke straf hij krijgt.

De advocaat van de komiek verklaart tegenover TMZ dat er geen sprake is van wanbetaling, maar een dispuut over de hoogte van de rekening.