×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzondere verjaardag voor Nicolette Kluijver

Bijzondere verjaardag voor Nicolette Kluijver
29.09.2018 -

Nicolette Kluijvers verjaardag is extra beladen. De presentatrice, die zaterdag 34 kaarsjes mag uitblazen, staat op Instagram op emotionele wijze stil bij de mijlpaal.


'Anderhalf jaar geleden had ik longkanker en wist ik niet of ik het zou overleven', schreef Nicolette bij een oude ziekenhuisfoto. 'Daarom is vandaag heel bijzonder… ik mag vandaag 34 jaar worden. Ik ben zo dankbaar. Het is feest!!!'

Bij Nicolette werd begin vorig jaar kanker geconstateerd. De presentatrice legde al haar werk voor RTL per direct neer en moest onder het mes. 'Ik heb de dood in de ogen gekeken', zei Nicolette vorig jaar mei, twee maanden nadat ze kankervrij werd verklaard.

Op haar verjaardag denkt Nicolette aan andere kankerpatiënten. 'Ik denk vandaag extra aan iedereen die te maken heeft met deze ziekte.'