×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzondere mijlpaal voor zoontje Kimberley Klaver

Bijzondere mijlpaal voor zoontje Kimberley Klaver
24.02.2020 -

Kimberley Klaver verwelkomde afgelopen juli haar eerst kindje: zoontje Julius. Vandaag, ruim een half jaar later, deelt de actrice een wel heel bijzonder moment.


Bij een mierzoet kiekje schrijft Kimberley: ‘Weer een mijlpaaltje hoor. Julius zijn eerste wendagje op de crèche. Nou, vooral een ‘ding’ voor mij dan.’ Julius zelf had het namelijk prima naar zijn zin. ‘Binnen no time was hij al bij mij weggekropen (of iets wat op kruipen lijkt) om met andere babies te gaan spelen. En om al het speelgoed te onderzoeken. En vervolgens in de mond te stoppen. Enfin, dikke pret daar en dikke doei mama. Daaaaaaag mam.✋🏻🙄 Dat ‘wennen’ gaat dus helemaal prima.’

https://www.instagram.com/p/B8838OqDt8x/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Julius kwam een maand te vroeg ter wereld en kreeg daarom de eerste paar dagen extra ondersteuning in het ziekenhuis. Inmiddels gaat het hartstikke goed met het ventje. De actrice is zo’n 1,5 jaar samen met haar vriend Michel. Zij kende hem al vijftien jaar toen in de zomer van 2018 de vonk oversloeg.

 

Ook interessant:

Herman den Blijker deelt indrukwekkende foto van afvalstrijd: ‘Kun je het zien?’

Binnenkijken bij: het droompaleis van Kim Kötter en Jaap Reesema

Na diepe dalen: Eindelijk goed nieuws voor André van der Toorn!