×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzonder moment: zoontje André Hazes ziet voor het eerst zijn vader optreden

11.08.2018 -

André Hazes had wel erg bijzonder publiek tijdens zijn optreden op Bonaire. Zijn zoontje kwam voor het eerst kijken!


Tijdens de soundchek stond kleine André al met papa op het podium. Alleen vond hij de microfoon wel heel interessant en probeerde hem van papa af te pakken. En wat blijkt nu? Ook kleine André is niet bang om op te treden, zo af en toe mocht hij een 'woordje' meezingen.

's Avonds was het dan tijd voor het échte optreden, met zijn vriendin en zoontje in het publiek. 'Ik ben nog nooit zo nerveus geweest', schrijft André op Instagram. Om stil te staan bij dit bijzondere moment pakte André de microfoon en vertelde het publiek dat zijn zoontje voor het eerste keer bij zijn optreden aanwezig was, waarop het publiek ging juichen. 

André treedt pas sinds kort weer op, na een verplichte maand rust. Begin juli annuleerde André op doktersadvies al zijn optredens omdat hij oververmoeid was.