×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzonder moment voor Kimberley Klaver en zoontje Julius

Bijzonder moment voor Kimberley Klaver en zoontje Julius
6.02.2020 -

Kimberley Klaver verwelkomde afgelopen juli haar eerst kindje: zoontje Julius. Op Instagram deelt de actrice een bijzonder moment: het kleine ventje heeft vandaag zijn allereerste baby zwemles!


Op het mierzoete kiekje is te zien dat Julius, in de armen van Kimberley, met een grote glimlach voor het eerst in het diepe water zit. ‘Zijn allereerste baby zwemles! Samen met andere babies zwemoefeningen doen en vertrouwd raken met water’, laat de actrice weten. ‘Ik vond het eerst een beetje spannend, maar deze thrillseeker vond het meteen fantastisch en hij mocht zelfs al een stukje onder water zwemmen. (In de veilige handen van de lerares natuurlijk). Wat een leuke ervaring, serieus zo bijzonder om dit samen te doen.’

https://www.instagram.com/p/B8OTrSNBbe_/?utm_source=ig_web_copy_link

Julius kwam een maand te vroeg ter wereld en kreeg daarom de eerste paar dagen extra ondersteuning in het ziekenhuis. Inmiddels gaat het hartstikke goed met het ventje. De actrice is zo’n 1,5 jaar samen met haar vriend Michel. Zij kende hem al vijftien jaar toen in de zomer van 2018 de vonk oversloeg.

Ook interessant:

Binnenkijken bij: het nieuwe huis van de familie Meiland!

Najib Amhali onthult: ‘Ook ik ging vreemd’

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’