×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzonder cadeau voor Vajèn van den Bosch

1.11.2017 -

Dat de musical On Your Feet! in première is gegaan, zal niemand gemist hebben. Bij het openingsspektakel zaten Gloria en Emilio Estefan in de zaal, over wie de musical gaat. Twee grootheden.


Vajèn, die de rol van Gloria Estefan vertolkt, plaatste vanochtend een foto op haar Instagram van een wel heel bijzonder cadeau van het stel.  'Bedankt voor dit prachtige cadeau en de woorden die erbij gezegd zijn. Voor altijd in mijn hart en deel van mijn leven. Mis jullie. Jullie zijn mijn zon en maan; Gloria en Emilio Estefan', schrijft de musicalster bij de foto. 

Op het kiekje is een prachtige ketting te zien met de zon en de maan eraan waar Vajèn in haar tekst naar verwijst. Vinden we mooi!