Bijna burnout voor Immanuelle Grives

Immanuelle Grives zat dicht tegen een burnout tijden de opnames van de serie Vechtershart. "Mijn eerste gedachte was: het leven is kut."

"Ik voelde me trillerig, had nergens zin in en barstte in tranen uit toen mijn trainer me vroeg hoe het met me ging. Hij legde me uit dat ik mezelf in korte tijd in staat van een burn-out had gebracht." Grives zegt in een interview met Viva dat ze 's ochtends extra vroeg opstond om te gaan trainen terwijl ze tegelijkertijd bezig was met de opnames van Vechtershart, en voorstellingen speelde van het theaterstuk De Vrek. Dat bleek te veel te zijn. De actrice nam daarom rust en knapte daar van op.
Op de vraag of ze makkelijk doorslaat als ze iets wil, antwoordt Grives dat ze er van houdt grenzen te verleggen. "Ik wil niet zeggen dat ik perfectionistisch ben, maar ik vind het erg fijn om mijn doelen te halen. Dat doe ik het liefst planmatig: stap voor stap." Elk jaar stelt de Celblok H-actrice doelen op. De doelen van 2015 heeft ze allemaal gehaald. "Voor 2015 stond erin: een sixpack krijgen, drie series doen en meer tijd doorbrengen met mijn vrienden en familie. Allemaal gelukt."