×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijna 1,2 miljoen kijkers voor Beau van Erven Dorens

Bijna 1,2 miljoen kijkers voor Beau van Erven Dorens
31.10.2018 -

De vernieuwde dinsdagavond van RTL 4 is met goede cijfers van start gegaan. Televizier-Ring-winnaar Beau van Erven Dorens behaalde bijna 1,2 miljoen kijkers met zijn nieuwe programma The Rotterdam Project en het nieuwe seizoen van Verslaafd begon met ruim een miljoen belangstellenden, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.


Het beter bekeken 'voorprogramma' zorgde ook voor meer kijkers voor RTL Late Night met Twan Huys. Naar de talkshow keken dinsdag 443.000 mensen, bijna dubbel zo veel als maandag.

Op SBS6 keerde na vijf jaar afwezigheid Waar is de Mol? terug op televisie. Naar de eerste aflevering van het programma van Johnny de Mol keken 650.000 mensen. Robert Jensen startte ondertussen op RTL 5 met zijn nieuwe show. Daar stemden 322.000 mensen op af, wat niet genoeg was voor een plek in de lijst van 25 best bekeken programma's.

Die lijst werd opnieuw aangevoerd door NPO 1 met het NOS Journaal van 20.00 uur (2,1 miljoen kijkers), Opsporing verzocht en De wereld draait door (beiden 1,3 miljoen).