×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Big Bang Theory’s Kaley Cuoco blij met plastische chirurgie

18.11.2016 -

Kaley Cuoco, beter bekend als Penny in de comedyserie The Big Bang Theory, heeft goede ervaringen met plastische chirurgie. Dat zegt de actrice tegen tijdschrift Women's Health.


De 30-jarige actrice maakt er geen geheim van al een aantal ingrepen achter de rug te hebben. 'Jaren geleden heb ik mijn neus laten corrigeren', vertelt Cuoco openhartig.

Ook heeft ze een borstvergroting laten uitvoeren en liet ze rimpels wegwerken. 'Recent heb ik een lelijke rimpel in mijn nek laten wegwerken met een filler. Sorry maar ik wil er ook goed uitzien', aldus Cuoco.

Sterren praten steeds vaker openlijk over chirurgische ingrepen. Zo sprak Iggy Azalea vorig jaar met tijdschrift Vogue over haar borstvergroting en Kylie Jenner gaf toe haar lippen te hebben opgevuld.