×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Big Bang-ster Johnny Galecki wordt vader

Big Bang-ster Johnny Galecki wordt vader
3.05.2019 -

Johnny Galecki, bekend van zijn rol in The Big Bang Theory, en zijn vriendin verwachten hun eerste kind. 'We zijn helemaal in de wolken dat we binnenkort een kleintje mogen verwelkomen in deze gekke en prachtige wereld,' laat het koppel weten via Instagram.


De 43-jarige acteur en de 21-jarige Alaina Meyer, die in vorig jaar september hun relatie wereldkundig maakten, verzoeken om privacy in deze ‘prachtige tijd’. ‘Er is liefde voor iedereen. We hopen dat die van ons door jullie stroomt zoals wij voelen dat die van jullie door ons stroomt.’

Eerder had Johnny een relatie met zijn Big Bang Theory-tegenspeelster Kaley Cuoco, die in de serie zijn vrouw Penny speelt.

Foto: Instagram Johnny Galecki