Bibi Breijman wint It Takes 2

Bibi Breijman is de winnares van het tweede seizoen van It Takes 2. Na een strijd van zeven weken versloeg de vlogster in de eindronde mede-finalist Tooske Ragas. Bibi won het programma op basis van punten van de publieksjury.

Bibi haalde louter tienen op bij de vakjury voor haar vertolking van Let It Go van James Bay dat ze samen met haar prof Waylon zong. "Je moet de studio in en lekker blijven zingen‘’, zei jurylid Nielson. “Ik hoop nog veel van je te horen’’, oordeelde jurylid Angela Groothuizen.

Tooske Ragas zong in de eindronde met haar prof Trijntje Oosterhuis het duet Roar van Katy Perry en scoorde daarmee eveneens louter tienen bij de vakjury. "Zij laat echt zien dat ze constant op het hoogste niveau kan zingen in elk genre”, zei Trijntje over haar protegé. “Ik vind echt dat je hiermee door moet gaan.’’

Nielson: "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat Bibi de beste zangeres is van het programma, maar Tooske, je zit op hetzelfde niveau. Dus ik kan niet anders dan je een tien geven.”

Bibi reageerde dolblij op de overwinning. "Mijn god, dit is zo leuk. En wat is de trofee zwáár!” Na zeven weken zingen zei Bibi eerder op de avond al: "Wat zal ik het missen. Het is jammer dat het de laatste avond is.” De winnares is haar vaste prof Waylon erg dankbaar. ‘’Ik heb zoveel van hem geleerd. Ik sta iedere week van hem te genieten. Hij heeft me de liefde voor het zingen teruggegeven.”

Tooske sloot de finale af met de woorden: "Dit was te gek. Bibi is een fantastische zangeres. Ik heb van haar genoten.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen