×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bibi Breijman openhartig over relatie met Waylon

17.11.2017 -

Bibi Breijman is in een nieuwe video op haar Youtube-kanaal openhartig over haar relatie met zanger Waylon: 'Ja! We zijn een setje!', is de titel van de video.


Eerder waren er al speculaties over een vermeende vonk tussen de twee. Dit alles nadat zij samen te zien waren in het programma It Takes Two. Vorige week bevestigden de tortelduifjes met een foto op beide Instagram-kanalen dat ze inderdaad een setje zijn.

'Bij It Takes Two speelde deze liefde nog niet. Er was absoluut geen chemie, ook al dacht de kijker dat in die tijd wel te zien. We zagen elkaar tijdens de opnames maar verder was er nul contact. Een tijd later zagen we elkaar in Ahoy en zijn we uiteten geweest. En daar begon het eigenlijk', vertelt ze stralend. 

'Hij toonde veel interesse in mij en in hetgeen wat ik doe. Hij luisterde naar wat ik te zeggen had en we hadden hele goede gesprekken. Toen al. We leefden samen een tijdje onder een steen omdat we nog niet wisten wat we waren en we bang waren om gespot te worden', vervolgt ze.

Maar dat hielden de twee niet langer vol: 'Op gegeven moment wil je ook gewoon leuke dingen doen en op date gaan samen. Toen hebben we naar elkaar uitgesproken dat we elkaar leuk vinden en zo werd het iets. We besloten samen te gaan varen op een bootje in Den Haag, waar ik vandaan kom, en zo kwam die foto van ons samen de wereld in'. 

De video staat momenteel een dag online en is al meer dan 200.000 keer bekeken.