×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bibi Breijman onthult: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’

Bibi Breijman onthult: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’
28.01.2020 -

Bibi Breijman kampte met een burn-out op het moment dat ze een relatie kreeg met zanger Waylon. De vlogster blikt nu terug op deze zware periode.


Het klinkt allemaal zo perfect; een leuke carrière en een door bijna heel vrijgezel Nederland gewilde man. Toch kampte Bibi Breijman met een burn-out. De vlogster kreeg haar burn-out toen ze net met Waylon was. ‘Ik zeg altijd tegen hem: door jou heb ik mijn burn-out gekregen. En dat bedoel ik positief, want het is een goed teken dat je je zo veilig bij iemand voelt dat het eruit mag komen. Ik had eindelijk een vangnet en hoefde niet meer te verbergen hoe ik me voelde’, zegt Bibi tegen Flair.

Waylon merkte al snel dat Bibi niet lekker in haar vel zat. Van iemand die altijd vroeg opstond en dan meteen actief was, veranderde ze in iemand die haar bed niet uit wilde komen en nergens zin in had. ‘Hij heeft me op een gegeven moment gepusht en gezegd: ‘Ik wil nu dat je de dokter gaat bellen en gaat praten’. Tijdens die gesprekken kwam ik erachter dat ik mezelf best lang verstopt had’, aldus Bibi.

De kern van haar burn-out bleek een opsomming van veel dingen. ‘Ik was niet happy in mijn vorige relatie, zocht een uitvlucht in mijn werk en ging veel reizen om niet thuis te hoeven zijn’, laat ze weten. Ze vertelt dat ze al erg lang ongelukkig was, en haar relatie voelde meer alsof ze met een huisgenoot woonde. ‘En toen ik dat na jaren eindelijk aan mezelf durfde toe te geven en voor míjn geluk koos, viel iedereen over me heen. Zo veel mensen, en vooral ook de media, hadden een mening over mij omdat ik het had uitgemaakt, en niet zo lang daarna met Willem was. Dat kwam echt hard aan.’

Uiteindelijk is Bibi in therapie gegaan. Toen het beter ging, raakte ze zwanger. ‘Daardoor heb ik een lange periode kunnen herstellen, wat ik heel fijn vond. Ik geloof wel dat die burn-out me uiteindelijk sterker heeft gemaakt. Het is zo’n les voor jezelf, je wordt even gereset. Ik ben na mijn burn-out ook pas echt volwassen geworden.’

Ook interessant:

Frans en Mariska Bauer verwelkomen nieuwe schoondochter

Jan Keizer moet nog wennen aan nieuwe leven

André’s geliefde gaat overal mee naartoe: Is Bridget soms jaloers?