×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bibi Breijman: ‘Het gaat niet goed met me’

3.01.2018 -

Eerder maakte Bibi Breijman al bekend dicht tegen een burn-out aan te zitten. Nu maakt de vlogster bekend dat ze middenin de burn out zit: 'Als ik voor mijn voordeur sta, weet ik gewoon niet meer welke sleutel er in mijn sleutelgat past'.


'Ik heb jarenlang aan één stuk door gewerkt en nu ben ik zo ver doorgegaan dat ik echt de weg kwijt ben', geeft een geëmotioneerde Bibi toe voor de camera.

'Ik neem deze video nu al voor de zesde keer op en ik moet gewoon accepteren dat hij er niet uit komt zoals ik het wil en zoals ik het hoopte. Ik ben altijd mega perfectionistisch en wil heel graag een goed verhaal vertellen. Maar ik weet het zelf gewoon niet', vervolgt ze.

'Ik wil nu het nieuwe jaar ingaan en mijn droom gaan volgen om muziek te maken. Daarvoor moet ik gewoon echt even een pauze nemen. Ik moet nu gewoon beter worden maar het is gewoon heel moeilijk', besluit ze.