×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bezoekers Martin Garrix naar EHBO

Bezoekers Martin Garrix naar EHBO
20.10.2018 -

Tijdens een optreden van Martin Garrix op het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft iemand met pepperspray gespoten. Dat gebeurde zaterdagochtend rond 03.30 uur.


Een aantal bezoekers van het optreden in de Amsterdam RAI had last van tranende ogen en hoestbuien. Het concert ging gewoon door. 'De EHBO'ers hebben iedereen met klachten kunnen helpen', vertelt een woordvoerder van het evenement. De zaal hoefde niet te worden ontruimd en er is niemand aangehouden, aldus de politie.

Zaterdagavond presenteert het Britse tijdschrift DJ Mag tijdens het evenement de Top 100 van beste dj’s wereldwijd. Martin Garrix is al twee jaar op rij lijstaanvoerder. De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike stonden in 2017 tweede, Armin van Buuren op drie.