×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Beyoncé komt donderdag met nieuw album’

‘Beyoncé komt donderdag met nieuw album’
17.04.2019 -

Beyoncé brengt wellicht donderdag een nieuw album uit. Op social media circuleert namelijk een screenshot van haar website waarop er een nieuwe plaat tussen haar discografie staat. Het album is inmiddels niet meer op haar site te zien.


Als het screenshot klopt dan zou het nieuwe album van de zangeres Homecoming gaan heten, net als de Netflix-documentaire over Beyoncé die woensdag uitkomt. De film gaat over het optreden dat de zangeres vorig jaar gaf op het festival Coachella, wat mogelijk betekent dat de nieuwe plaat een livealbum is. Ook gaan er geruchten dat het juist een compleet nieuwe plaat is.

Beyoncé houdt geheel volgens verwachting zelf de lippen stijf op elkaar. De zangeres heeft haar laatste platen namelijk ook als verrassing uitgebracht. Vorig jaar verscheen het album Everything Is Love, dat ze samen met echtgenoot Jay-Z uitbracht, uit het niets. Ook haar laatste twee soloalbums Lemonade (2016) en Beyoncé (2013) waren een verrassing voor fans.