×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Beyoncé zwanger van vierde kind’

‘Beyoncé zwanger van vierde kind’
14.06.2018 -

Fans weten het zeker: het powerkoppel Beyoncé en Jay Z verwelkomen over een aantal maanden hun vierde kind. Tijdens hun show in Glasgow meende een fan die vooraan in het vak stond een klein babybuikje te spotten bij Queen Bey en plaatste daarvan een foto op Twitter. Die foto is inmiddels viral gegaan en zodoende zijn de babygeruchten niet van de lucht.


'Bey is absoluut zwanger!' meldde ene Chloe Milne bij een foto die ze gemaakt heeft tijdens het concert. Niet lang daarna kreeg ze bijval van andere fans, die ook meenden 'iets' gespot te hebben. Zo zou de kledingkeuze van Beyoncé opvallend zijn: ze draagt veel jasjes die haar buik bedekken, meldt Daily Mail.

Een insider zou tegen het Amerikaanse tijdschrift Star Magazine gezegd hebben 'dat Bey en Jay verrast waren met de zwangerschap, maar tegelijkertijd dolblij zijn met de uitbreiding van hun gezin'.

Het stel heeft al drie kinderen: dochter Blue Ivy (6) en de tweeling Sir en Rumi, die net 1 jaar zijn geworden.