×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Beyoncé treedt op tijdens Grammy’s’

3.02.2017 -

Beyoncé gaat optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Dat beweren althans diverse bronnen tegenover Entertainment Tonight. De organisatie van de prestigieuze muziekprijzen heeft de komst van de zwangere zangeres nog niet bevestigd.


Beyoncé zou donderdag zijn gespot tijdens een geheime repetitie in Los Angeles. Al langer wordt gespeculeerd over een mogelijk optreden van de 35-jarige superster. Het zou haar eerste show worden sinds haar aankondiging dat ze zwanger is van een tweeling. De Grammy's worden op 12 februari uitgereikt.

Dat doet denken aan de MTV Video Music Awards in 2011 toen Beyoncé de komst van haar nu vijfjarige dochter Blue Ivy aankondigde. Nadat de zangeres het nummer Love on Top ten gehore had gebracht, knoopte ze haar jasje open en wreef over haar buik. Een zelfde stunt zit er nu niet in aangezien het grote nieuws er al uit is.

Tijdens de uitreiking van de Grammy's treden in ieder geval wel Adele, Daft Punk, Dave Grohl, Alicia Keys, John Legend, Bruno Mars, The Weeknd en Metallica op.