×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beyoncé herenigd met haar vader

Beyoncé herenigd met haar vader
10.10.2018 -

Het lijkt erop dat Beyoncé en haar vader Matthew Knowles hun al jarenlang durende ruzie hebben bijgelegd. Dinsdag kwam er een einde aan de On The Run II Tour van Beyoncé. Na afloop van het laatste concert van deze tour plaatste Beyoncé een foto mét haar ouders op Instagram.


'Bedankt aan al onze geliefden die naar buiten kwamen om OTR2 te ondersteunen', plaatste de zangeres bij de reeks foto's op Instagram. 

Ook Tina Knowles plaatste na afloop van het concert een foto op Instagram met de tekst: 'Beyoncé, haar vader en ik backstage OTR11 concert Seattle.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tina Knowles (@mstinalawson) op

Tina en Matthew scheidden in 2011 na een huwelijk van 31 jaar, nadat bekend werd dat Matthew met een seksverslaving kampte en haar bedrogen had. Dit zorgde er ook voor dat Beyoncé en haar vader van elkaar vervreemdden.  

Dinsdagavond legden ze in ieder geval al hun problemen aan de kant.