×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bevrijdingsfestivals barsten los

Bevrijdingsfestivals barsten los
5.05.2019 -

De veertien bevrijdingsfestivals in het land zijn zondagmiddag officieel begonnen. Premier Mark Rutte verrichtte op het festival in Almere de opening door het Vrijheidsvuur daar aan te steken.


Op het bevrijdingsfestival in Almere staan onder meer optredens van Nielson, Di-rect en Davina Michelle op het programma. Rapper Kraantje Pappie wordt er met een legerhelikopter ingevlogen. Hij bezoekt als Ambassadeur van de Vrijheid diverse festivals. Zangeres Maan en dj Sam Feldt zijn de andere ambassadeurs.

De meeste provincies hebben één bevrijdingsfestival. In twee provincies zijn er twee: Zuid-Holland (Rotterdam en Den Haag) en Noord-Holland (Amsterdam en Haarlem).