×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bevestigd: Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op het Songfestival!

Bevestigd: Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op het Songfestival!
10.01.2020 -

Jeangu Macrooy zal dit jaar Nederland gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Dat maakt de zanger vandaag zelf bekend op zijn Instagram.


‘JA, HET IS WAAR’, begint Jeangu Macrooy zijn bericht. ‘Ik voel me onbeschrijflijk vereerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2020! Het is een droom die uitkomt en het allermooiste wat tot nu toe op mijn pad is gekomen. Mijn team en ik staan te springen om iets neer te zetten waar jullie trots op kunnen zijn. Let’s go.’

Eerder deze week werd de naam van Jordan Roy genoemd als mogelijke kandidaat, maar aan Shownieuws liet hij weten dat dit niet klopte. Radio-dj Timur Perlin wist vorige week al te melden dat de naam van de kandidaat met een J begint.

Ook interessant:

Groot verdriet voor Tim Douwsma: ‘Ik zal je ontzettend missen’

Heftig: Isabelle Brinkman mishandeld voor ogen dochtertje

Arne Toonen vindt nieuw liefdesgeluk bij Temptation-Yasmin