×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bevestigd: Bradley Cooper en Irina Shayk uit elkaar

Bevestigd: Bradley Cooper en Irina Shayk uit elkaar
7.06.2019 -

Het hing al eventjes in de lucht, maar nu is de breuk officieel bevestigd: Bradley Cooper en Irina Shayk zijn uit elkaar. Het stel was bijna 4 jaar samen en heeft een dochtertje van 2 jaar oud, Lea De Seine.


Bradley (44) en Irina (33) proberen nu op een vriendschappelijke wijze tot elkaar te komen wat betreft de voogdij van hun kind, meldt People.

De afgelopen maanden gingen er al geruchten rond dat het niet meer zo lekker zou lopen tussen de twee, wat eveneens werd aangewakkerd door het nogal intieme optreden van Bradley met Lady Gaga bij de Oscaruitreiking. Daar zongen ze de titelsong van hun gezamenlijke film A Star Is Born op een zeer liefdevolle manier, terwijl Irina op de eerste rij toekeek.

Woordvoerders van zowel Cooper als Shayk wilden niet reageren op de breuk.