×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Beveiliging Harry en Meghan kost Canada miljoenen belastinggeld’

‘Beveiliging Harry en Meghan kost Canada miljoenen belastinggeld’
10.01.2020 -

Mochten Harry en Meghan zich voor langere tijd in Canada vestigen, dan kan dat de Canadese burger per jaar miljoenen aan extra belastinggeld gaan kosten. Dat zegt een beveiligingsexpert tegen persbureau Reuters.


Omdat Canada Queen Elizabeth officieel als staatshoofd heeft, zullen Harry en Meghan waarschijnlijk door de staat beveiligd worden. “Als ze particuliere beveiliging willen, moet er een heel nieuw netwerk om hen heen worden gebouwd”, zegt Mike Zimet, wiens beveiligingsbedrijf eerder ook acteur Alec Baldwin en VS-senator Bernie Sanders bescherming bood.

De hertog en hertogin van Sussex brachten de afgelopen zes weken door in Canada. Woensdag brachten zij een statement naar buiten waarin ze zeiden zich terug te willen trekken als ‘senior’ leden van het Britse koningshuis. Queen Elizabeth is nog met haar familie in gesprek over het besluit van Harry en Meghan.

Ook interessant:

Arne Toonen vindt nieuw liefdesgeluk bij Temptation-Yasmin

Groot verdriet voor Tim Douwsma: ‘Ik zal je ontzettend missen’

Heftig: Isabelle Brinkman mishandeld voor ogen dochtertje