×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beslag op huis Geert Hoes

30.05.2014 -

Drie schuldeisers hebben beslag gelegd op de woning van Geert Hoes in het centrum van Boxtel. Bekendeburen.nl concludeert daaruit dat de acteur privé failliet is.


Vorige week woensdag werd Geert Hoes door de rechtbank van Oost-Brabant failliet verklaard, maar was nog niet duidelijk of het een persoonlijk faillissement betrof of dat het om zijn bedrijf ging.

Bekendeburen.nl ontdekte dat de gemeente Boxtel vorige week executoriaal beslag legde op het pand van Geert, omdat aanmaningen niet hielpen. In september 2012 deed een bedrijf uit Nederweert dit al voor ruim 4000 euro en in maart legde ook een autobedrijf beslag op de woning. De acteur, musicalster, presentator en tv-producent dreigt nu zijn woning te verliezen.