×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Berget Lewis weer alleen

21.02.2018 -

Het zit Berget Lewis niet mee in de liefde. De zangeres, die in 2014 scheidde van haar man Sebastiaan, woont sinds kort weer alleen in haar flat in Amsterdam. ’Berget en haar vriend Ramon zijn sinds een tijdje uit elkaar’, vertelt een goede vriendin van de zangeres aan Weekend.


Opnieuw een tegenslag in de liefde voor Berget Lewis. Ze zou sinds kort weer alleen wonen in haar flat in Amsterdam. ’Het ging al een tijdje niet zo goed tussen haar en Ramon. Er gaat een gerucht dat hij een ander had’, vertelt een goede bekende van het stel aan Weekend. Ramon en Berget waren sinds 2014 een setje, toen Weekend hun ontluikende liefde als eerste kon onthullen. De zangeres was destijds net gescheiden van Sebastiaan van Rooijen

Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend die vandaag in de winkel ligt.