×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Berget Lewis showt nieuwe liefde

Berget Lewis showt nieuwe liefde
17.10.2018 -

Berget Lewis blijkt haar hart te hebben verloren aan chef-kok Maik Galenkamp. De liefde tussen de twee is al een tijdje gaande en Berget en Maik zeggen allebei dolgelukkig te zijn


De Lady Of Soul lijkt nu zeker te zijn van haar gevoelens en kwam daarom afgelopen week voor het eerst met de nieuwe man in haar leven over de rode loper.

Berget is nooit erg spraakzaam is over haar turbulente liefdesleven. Eerder had ze een relatie met parkeerwacht Ramon. Over de breuk met Ramon wilde ze alleen kwijt dat was gebleken dat ze toch niet zo goed bij elkaar pasten. Ook na de scheiding van haar eerdere liefde Bastiaan, waarmee ze nauwelijks een jaar getrouwd was, wilde ze niets kwijt over het hoe en waarom van de breuk.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 42 ligt nu in de winkel.