×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Berget Lewis bedankt fans voor steun X Factor

22.10.2017 -

Berget Lewis heeft zondagmiddag met een tweetalige video haar fans bedankt voor hun steun tijdens haar deelname aan de Britse versie van X Faxtor. De zangeres kreeg zaterdagavond in de uitzending van coach Nicole Scherzinger te horen dat ze niet mee mocht naar de liveshows volgende week.


''Ik wil jullie bedanken voor al jullie lieve berichtjes en support tijdens dit fantastische X Factor-avontuur'', zegt de Lady of Soul in de video. ''Ik ben helaas niet door. We moeten gewoon de mening van Nicole respecteren. Dat doe ik ook. En niet getreurd. Ik ben niet verdrietig. Ik ben niet boos. Mijn leven gaat gewoon door en wát voor leven. Dit is nog maar het begin. Dus allemaal super bedankt."

Lewis maakte eind september haar debuut bij de X Factor UK. Bij haar auditie zei ze tegen Simon Cowell dat 'Nederland een beetje te klein is voor haar, voor de muziek die zij wil maken'. Volgend jaar brengt Berget Lewis haar nieuwe album uit.