×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bennie Jolink heeft last van longen

14.06.2016 -

Bennie Jolink was van plan na het einde van Normaal op te gaan treden met zijn nieuwe band De Pensionado’s, maar daar komt voorlopig nog niet veel van. “Ik kan momenteel alleen nog maar zittend zingen”, vertelt hij.


“Mijn longen willen nog niet erg meewerken”, legt de zanger uit. Normaal zwaaide vanwege de broze gezondheid van Bennie in december af. Voor het grote afscheidsconcert in het Gelredome lag de zanger nog enkele dagen in het ziekenhuis, waar hij werd opgelapt voor de show.

“Zitten, kletsen en klagen gaat prima, maar de muziek moet nog even wachten”, zegt de 69-jarige Bennie nu over zijn gezondheid. Desondanks werkt hij nog steeds aan nieuw materiaal. “Ik ben wel nieuwe liedjes aan het opnemen, want je schrijft nummers niet voor de kat zijn viool.”