×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Benji Madden wil geld terug na verbouwing

16.12.2017 -

Rocker Benji Madden is zo ontevreden over zijn nieuwe interieur dat hij een rechtszaak aanspant tegen de interieurontwerper. Die heeft volgens de gitarist van Good Charlotte prutswerk afgeleverd voor te veel geld.


Benji Madden en zijn vrouw Cameron Diaz lieten hun huis vorig jaar opknappen. Het ging om een extra slaapkamer, de keuken, de bijkeuken en de mancave. Uit de rechtbankstukken waar TMZ uit citeert blijkt de verbouwing in oktober vorig jaar werd afgerond en Madden ruim 400.000 euro betaalde. Maar hij is ontevreden over het afgeleverde werk. De verbouwing moet volgens hem over.

Benji stelt onder meer dat de op bestelling gemaakte deuren voor de wijnkelder kapot gingen. Samen met andere reparaties was hij nog eens 66.000 euro kwijt. Nu eist hij een vergoeding van 425.000 euro voor de schade en juridische kosten.