×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Benedict Cumberbatch weer papa

26.03.2017 -

Benedict Cumberbatch is begin maart voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Sophie Hunter is 3 maart in een ziekenhuis in Londen bevallen van hun zoon, meldt de Mail on Sunday.


De acteur moet het nieuws zelf overigens nog officieel bekendmaken. Het jongetje heeft de naam Hal gekregen. De naam is opvallend. Hal is een Shakespeariaanse held. Het was de bijnaam van Henry V voordat hij de held van Agincourt werd.

De naam zou echter ook een blijk van genegenheid kunnen zijn in de richting van collega-acteur Tom Hiddleston. Cumberbatch en Hiddleston speelden in 2012 samen in The Hollow Crown, een samensmelting van stukken van Shakespeare waarin Cumberbatch Richard III speelde en Hiddleston de rol van Hal voor zijn rekening nam. Het tweetal is bevriend sinds ze elkaar ontmoetten op de set van de film War Horse van Steven Spielberg in 2010.

De volledige naam van de baby is Hal Auden Cumberbatch. Hij is een broertje van de in juni 2015 geboren Christopher.