×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ben Affleck vierde kerst met ex Jennifer Garner’

28.12.2017 -

Ben Affleck en Jennifer Garner hebben kerst met elkaar doorgebracht, zo weet People.De Batman-acteur zou zich tijdens de feestdagen hebben verenigd met zijn ex-vrouw.


Samen met hun drie kinderen vierden Ben en Jennifer kerst in Montana. 'Er lag veel sneeuw en iedereen had plezier', aldus de ingewijde. 'Jen houdt van Montana. Het is er erg stil en ze geniet van de privacy.'

Volgens de bron vlogen Affleck en Garner afzonderlijk naar Montana, waar ze een optrekje hebben in een exclusief privéskiresort. Garner bleef na de kerst in Montana en Affleck keerde weer terug naar Los Angeles, waar hij in een afkickkliniek wordt behandeld voor een alcoholverslaving.

Het acteurskoppel ging in 2015 uit elkaar en vroeg in april dit jaar een scheiding aan. Ben heeft momenteel een relatie met Lindsay Shookus, met wie hij een appartement in New York heeft.