×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ben Affleck naar afkickkliniek’

23.08.2018 -

Ben Affleck heeft zich op aandringen van zijn ex Jennifer Garner laten opnemen in een afkickkliniek.


Volgens TMZ gaat het al een tijdje niet goed met Ben, die eerder open was over problemen met alcohol. Jennifer zou woensdag naar hem toe zijn gegaan om hem op het hart te drukken hulp te zoeken. De acteurs hebben samen drie kinderen. Ben zou niet veel overtuiging nodig hebben gehad, en het stel vertrok nog diezelfde middag naar een kliniek.

De Oscarwinnaar liet zich eerder behandelen voor zijn alcoholverslaving. In 2001 liet zijn woordvoerder weten dat hij 30 dagen had doorgebracht in een kliniek nadat hij had besloten dat er een completer leven op hem wachtte als hij zou stoppen met alcohol. In 2017, vlak nadat Jennifer een scheiding aanvroeg, zocht Ben opnieuw hulp. Hij zei in een verklaring dat hij zich had laten behandelen voor een alcoholverslaving, 'iets waar ik in het verleden mee heb gekampt en waar ik altijd mee zal moeten leven.'