Ben Affleck laat woede de vrije loop in talkshow

Mannen en sport. Het is vaker een gevoelig onderwerp. Ook voor wereldberoemde acteurs. Wie Ben Affleck bijvoorbeeld over het NFL-schandaal Deflategate vraagt, kan een behoorlijke tirade verwachten.

De acteur is woensdag helemaal los gegaan in de HBO-talkshow Any Given Wednesday van Bill Simmons. Ben was te gast maakte zich kwaad over het NFL-schandaal uit 2015.

Met een steeds roder wordend gezicht stak hij van wal: "Deflategate is de ultieme onzin, het is zo stom!" Zich niet inhoudend noemde hij het 'een belachelijke lastercampagne' en verdedigde hij Tom Brady, de quarterback van de New England Patriots die werd geschorst omdat hij er, volgens de autoriteiten, op zijn minst weet van had dat er met de ballen was geknoeid voor een belangrijke wedstrijd.

Na de tirade van de 43-jarige Affleck maakten fans op social media zich zorgen over hem. "Begon hij nou net bijna te huilen?", vraagt de een zich af, waar een ander twittert: "Er is iets geks met Ben Affleck aan de hand!" De woordvoerder van de Batman-ster heeft nog niet gereageerd op het tv-optreden.