×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ben Affleck en Jennifer Garner tekenen scheidingspapieren

Ben Affleck en Jennifer Garner tekenen scheidingspapieren
6.10.2018 -

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn weer een stapje dichter bij hun officiële scheiding. De twee hebben eindelijk de scheidingspapieren getekend.


Donderdag kwam Ben naar het huis van Jennifer om de laatste details op een rijtje te zetten. Ze hadden daarmee gewacht tot Ben klaar was met zijn laatste behandeling in een afkickkliniek. Het voormalige acteurskoppel, ook wel bekend onder de bijnaam Bennifer, hoeft nu alleen nog de documenten bij een rechtbank in te dienen zodat hun scheiding officieel kan worden verklaard, meldt TMZ.

Ben en Jennifer kondigden drie jaar geleden, na een huwelijk van ruim tien jaar, al aan dat ze uit elkaar gingen. Echt haast hadden ze niet want in april 2017 werd de scheiding pas formeel aangevraagd. Ook in het afgelopen jaar maakte het koppel, dat nog steeds bevriend met elkaar is, geen vaart met de afhandeling van de verdere papierwinkel. Dat kwam mede door de drankverslaving van Ben en zijn nieuwe verblijf in een kliniek.