×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ben Affleck en Jennifer Garner gaan niet scheiden’

8.03.2017 -

Ben Affleck en Jennifer Garner zouden nog een keer gaan proberen om hun huwelijk weer in goede banen te leiden. Een scheiding zou dus van de baan zijn.


Dat zeggen bronnen tegen People. Ben en Jen zijn niet weer bij elkaar, maar ze gaan wel weer aan hun huwelijk werken. Onlangs hadden ze een zware tijd, waardoor ze bijna definitief uit elkaar gingen. 

'Jennifer heeft de stekker getrokken uit de scheiding', zegt de bron. 'Ze wil heel graag dat het werkt met Ben. Ze gaan het nog een keer proberen.'

Volgens een andere bron hebben ze hier juist samen voor gekozen. 'Er is altijd een kans op verzoening. Ze houden van elkaar. Ze houden ook heel veel van hun kinderen en die kinderen houden van hun ouders.'

Twee jaar geleden kondigde het stel aan uit elkaar te zijn, maar ze zijn nog steeds heel close. Ze wonen nog samen en gaan regelmatig samen op vakantie. 'Ze willen hun familie bij elkaar houden', zegt de bron.