×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ben Affleck blijft langer in afkickkliniek

25.09.2018 -

Ben Affleck heeft zijn 30 dagen in de kliniek voltooid, maar wil zo graag beter worden dat hij zich toegelegd heeft op een langer verblijf.


De acteur zit inmiddels voor de derde keer in 17 jaar in een afkickkliniek en is er nu op gebrand om de oorzaak van zijn verslavingen te vinden. 'De interventie die zijn ex-vrouw Jennifer Garner heeft gedaan, maakte diepe indruk op hem. Hij vroeg haar hem weg te brengen en zij wilde er voor hem zijn.' Jennifer haalde Ben op 22 augustus thuis om op hem naar de kliniek te rijden.

'Ben vecht tegen een aantal demonen en wil deze hoe dan ook bestrijden. Als dat betekent dat hij langer moet blijven, dan doet hij dat. Hij wil positief naar de toekomst kijken en is tevreden met hoe zijn behandeling tot nu toe gaat,' aldus de bron aan E! News.