×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ben Affleck betaalt voor luxe hotel nanny’

6.08.2015 -

De voormalig nanny van Ben Affleck en Jennifer Garner verblijft in een luxe hotel in Los Angeles. Ben betaalt, die een affaire met Christine Ouzounian zou hebben, de rekening.


Dat meldt People.

"Christine geniet van haar verblijf in het hotel", fluisteren ooggetuigen. "Ze gedraagt zich alsof ze op vakantie is. Ze is meerdere malen bij het zwembad gespot. Ze ziet er ontspannen en blij uit. Ze vermaakt zich met vriendinnen, leest tijdschriften en zit veel aan de telefoon."

Eind juni kondigden Ben en Jennifer aan na tien jaar huwelijk te gaan scheiden. De laatste tijd wordt gefluisterd dat Ouzounian een rol heeft gespeeld in de breuk. Jennifer heeft haar in ieder geval ontslagen als nanny van hun drie kinderen. Ben heeft de affaire ontkend, maar inmiddels zijn nieuwe foto’s opgedoken waarin te zien is hoe zij hem vorige maand lachend een champagnefles overhandigde.

Lees ook:  'Jennifer Garner boos op Ben'