×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Belle Perez is stem kwijt en neemt rust

27.03.2017 -

Belle Perez moet een paar dagen rust nemen, want ze is haar stem kwijt. De Vlaamse zangeres kan de komende dagen niet optreden.


Op Facebook deelt Belle Perez een foto waarop te zien is dat haar zoontje Ellía de patiënt een knuffel geeft, waarbij ze schrijft dat Ellía's pappa zorgt voor thee met honing. 'Het beste medicijn ever', volgens de zangeres. 'Ik trek de stekker eruit voor een paar dagen', besluit ze haar bericht.

Ze heeft last van een flinke verkoudheid en is haar stem kwijt. Afgelopen zaterdag moest ze daarom haar optreden in Beverwijk afbreken. 'Ik heb de moeilijke beslissing moeten nemen om tijdens het tweede deel de show stop te zetten om permanente stembeschadiging te voorkomen. Tijdens de pauze voelde ik de bui al hangen … stem sloeg over en die was door mijn verkoudheid niet meer onder controle te houden', lichtte ze toe op Instagram.