×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Belle Perez aan de botox

19.07.2018 -

Belle Perez heeft geen enkele moeite om de natuur af en toe een beetje te helpen. 'Waarom zou ik af en toe niet eens botox mogen gebruiken?', vraagt de Belgische zangeres zich af.


'Ik leef tegen 200 kilometer per uur, vertelt Belle aan Het Laatste Nieuws. 'En ook al voel ik me na een weekend uitgerust, als ik eruitzie alsof er een vrachtwagen over mijn gezicht gereden heeft, dan heb ik het recht om daar iets aan te doen. Ik heb pas op mijn 35e die stap gezet, want naalden en ik, dat gaat niet samen. Maar ik voel me echt veel frisser als ik een botoxspuitje heb gehad.

De 42-jarige Belle zegt dat ze op dat gebied de juiste balans heeft gevonden. 'In de showbizz is je uiterlijk belangrijk, en ik wil de beste versie van mezelf zijn, op welke leeftijd ook. Zonder een karikatuur te worden natuurlijk.'