×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Bella Hadid weer alleen’

‘Bella Hadid weer alleen’
7.08.2019 -

De knipperlichtrelatie van Bella Hadid en The Weeknd staat weer op rood. De twee zouden onlangs uit elkaar zijn gegaan.


Een bron meldt aan E! dat het model en de muzikant het te druk hebben met hun carrières. ‘Ze zijn fysiek en mentaal te ver van elkaar verwijderd. Bella maakt zich op voor haar klussen tijdens Fashion Week en Abel werkt hard aan zijn nieuwe album en zijn aanstaande acteerdebuut.’ De zanger heeft een rol in een nieuwe film met Adam Sandler.

De eerste berichten over een relatie tussen de half-Nederlandse Bella en Abel Tesfaye, zoals The Weeknd eigenlijk heet, stammen uit 2015, toen ze samen werden gespot op Coachella. Ze zouden al twee keer eerder uit elkaar zijn gegaan, maar in die gevallen kwam het uiteindelijk weer goed.

De anonieme insider is dan ook optimistisch over een hereniging in de toekomst. ‘Ze hopen ooit weer samen te komen, maar voor nu richten ze zich op zichzelf en hun zakelijke projecten.’