×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Bella Hadid opnieuw verliefd op The Weeknd’

8.12.2017 -

Bella Hadid heeft het weer heel gezellig met haar ex-lover The Weeknd. De twee zouden elkaar volgens een bron meerdere malen per dag spreken, FaceTimen en appen: "Ze zijn opnieuw hartstikke verliefd op elkaar."


De hald-Nederlandse Bella en de zanger waren achttien maanden samen, vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten bij een shoot in 2015. Vanwege hun drukke werkschema's werd het lastig om de relatie te onderhouden, waardoor het stel besloot er een punt achter te zetten.

Niet lang daarna kreeg The Weeknd iets met Selena Gomez, tot ongenoegen van Bella. Na tien maanden kwam er een einde aan hun samenzijn en lijken oude relaties een nieuw leven ingeblazen te worden. Selena is inmiddels meerdere malen, al dan niet zoenend, gespot met haar ex Justin Bieber, tot grote vreugde van de 'Jelena' fans, meldt US Weekly. En Bella lijkt zich nu verzoend te hebben met The Weeknd, waardoor alles eigenlijk weer bij het oude is. Volgens de bron 'heeft Bella hem ontzettend gemist en is ze heel erg blij met de huidige situatie waarin de twee zich bevinden.'