×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bekende Nederlanders hijsen zich in wetsuit voor goede doel

Bekende Nederlanders hijsen zich in wetsuit voor goede doel
28.09.2019 -

Verschillende bekende Nederlanders zijn zaterdag langs de kust te vinden om te kitesurfen voor de Hartstichting. Onder meer Beau van Erven Dorens en Mark Tuitert hebben zich voor het goede doel in een wetsuit gehesen.


Op de agenda staat een 130 kilometer lange tocht van Hoek van Holland naar Den Helder, die de BN’ers samen met wereldkampioen kitesurfen Kevin Langeree afleggen. Beau van Erven Dorens zag er vrijdagavond een beetje tegenop, liet hij weten op Instagram. ‘Vanaf 06:45… Klaar voor? Nee. Zin in? Ja! Kijken hoe ver ik kom…’ Mark Tuitert stond zaterdagochtend al vroeg op het strand. ‘We gaan lekker naar de klote’, grapte hij voorafgaand aan de tocht.

De deelnemers hebben anderhalf jaar getraind. De opbrengst van de tocht gaat naar onderzoek naar hart- en vaatziekten. Hoek tot Helder wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd.