Bekende Nederlanders feesten tijdens Pride Amsterdam

Verscheidene bekende Nederlanders zijn zaterdag naar de hoofdstad afgereisd voor de Canal Parade, het hoogtepunt van de Amsterdamse Pride. Op Instagram delen ze foto's van hun outfits en wensen ze hun volgers een fijne dag toe.

Ze staan daarnaast extra stil bij de liefde. ‘LOVE IS FOR EVERYONE. Niet alleen vandaag, maar vandaag een beetje EXTRA’, zo schrijft Victoria Koblenko. Ook Jennifer Hoffman is het daarmee eens. ‘Liefde is liefde’, deelt de actrice.

Paul de Leeuw heeft voor de gelegenheid een roze waaier uit de kast getrokken. ‘Wees trots op wie je bent en draag het uit’, spreekt hij zijn volgers toe. De outfit van Roxeanne Hazes, die zaterdag op de boot van BNNVARA te vinden is, laat weinig aan de verbeelding over. De zangeres deelde trots een foto van haar ensemble dat bestaat uit een cowboyhoed, slip en tepelplakkers met daaroverheen een doorschijnend jumpsuit.

Ook Willeke Alberti vaart zaterdag mee. Op boot 59, laat ze weten. ‘#happygaymother #samenonszelfzijn #samenzijn #samenlachen #samenblijzijn #samenzwaaien’, aldus de zangeres.

Kim Feenstra zet vanwege Pride de bekende Amsterdamse drag queen Mayday in het zonnetje. ‘Mayday is een warm, gezellig, energiek persoon met het hart op de juiste plek. Ze is een graag geziene gast in de scène van Amsterdam. Zonder May geen feestje.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

BONNIE & PRIDE.❤️ Zoveel skittie.✌

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op