×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bekend Nederland viert Valentijnsdag

14.02.2018 -

Het is vandaag de meest romantische dag van het jaar. De dag waarop je jouw geliefde nét even dat extra beetje aandacht geeft, waarop je misschien wél een keer met bloemen thuiskomt en de hele dag door lieve berichtjes stuurt en ontvangt. Ook bekend Nederland staat vandaag stil bij deze zwoele dag.


Shane Kluivert, zo schattig als hij is, wenst iedereen fijne valentijnsdag te midden van een hart gevormd door kaarsjes. Ik denk dat we allemaal wel een zwak hebben voor deze heuse charmeur.

Chantal Janzen staat stil bij deze romantische dag door een foto te plaatsen, samen met haar man. Zoet! Presentatrice Manon Thomas kreeg een bos prachtige bloemen, waar ze naar eigen zeggen erg blij mee was.

Yes-R, zo stoer als hij ook overkomt, wens zijn vriendin via een foto van hun samen een fijne Valentijnsdag: 'Fijne Valentijn, mijn grote liefde'. Ook Ray Slijngaard, zanger bij 2 Unlimited, staat stil bij zijn grote liefde: 'Fijne Valentijnsdag aan iedereen toegewenst, vooral wanneer je echte liefde zoals ons hebt gevonden!'

Frans Bauer wenst al zijn volgers een fijne Valentijnsdag. En hij geeft iedereen daarbij een dikke knuffel, lief! Bas Smit verraste zijn Nicolette met een gigantische bos rozen: 'Een normaal maatje rozen is ook zo afgezaagd…', schrijft hij grappend bij de foto. Nicolette kan er ook wel om lachen: 'Lekker bescheiden bosje van mijn man'.

 

Happy Valentine#tbt

Een bericht gedeeld door Shane Kluivert (@shanekluivert) op

 

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

#celebrate #love #valentine #valentino #roses #thankful #flowers #happy

Een bericht gedeeld door Manon Thomas (@manon_thomas_) op

 

Fijne Valentijn !!! Dikke knuffel Frans!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op