×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bedrijf ziet af van vervolg zaak tegen Patricia Paay

Bedrijf ziet af van vervolg zaak tegen Patricia Paay
9.05.2019 -

Het bedrijf dat geld terugeiste van Patricia Paay ziet af van verdere stappen. De rechtbank oordeelde eerder al dat Osuro van 83.000 euro onvoldoende had aangetoond dat het niet als gift aan Paay was bedoeld. Van 10.000 euro mocht Osuro nog bewijzen aandragen dat het om een lening ging. Daarvan ziet het bedrijf nu af, meldt de rechtbank in Breda.


Osuro gaf in de periode dat het bedrijf werd geleid door een vriend van Paay bedragen waarmee ze een auto aanschafte en waarmee rekeningen werden betaald. Ook stuurde de zangeres facturen door die Osuro dan betaalde.

Formeel moet de rechtbank nog uitspraak doen over het geschil, maar vaststaat nu al dat de voormalige zangeres de 93.000 euro mag houden.