×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beckhams verkopen huis in LA voor 30 miljoen

Beckhams verkopen huis in LA voor 30 miljoen
10.10.2018 -

David en Victoria Beckham hebben hun stulpje in Beverly Hills definitief van de hand gedaan. Het stel verkocht hun villa voor 30 miljoen euro tijdens een 'stille verkoop', wat inhoudt dat het pand niet via de reguliere weg te koop stond.


De Beckhams kochten het huis in 2007 voor bijna de helft van het verkoopbedrag, waardoor ze een aardige winst maken. Het koppel viel destijds voor de villa vanwege het licht, de ruimte en de raampartijen. Er zijn zes slaapkamers, negen badkamers, meerdere patio's en er is een groot zwembad waar de vier kinderen vaak gebruik van hebben gemaakt, mldt People Magazine.

Nu David een eigen voetbalteam in Miami heeft gekocht, gaat de familie meer tijd in Florida doorbrengen in plaats van Los Angeles. Hun permanente woonplaats is en blijft vooralsnog Londen.