×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beckhams op de set van Modern Family

11.08.2017 -

Victoria en David Beckham hebben donderdag met hun kinderen de set van Modern Family bezocht in Los Angeles. Een foto die de modeontwerpster daarvan op Instagram plaatste, zorgde voor speculaties over een gastoptreden van de familie, zeker omdat de voormalig Spice Girl erbij schreef: "De Dunphy's liggen eruit, de Beckhams zijn ingetrokken."


Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson drukte die geruchten echter de kop in. Hij plaatste de foto van Victoria door, maar toen fans enthousiast reageerden dat ze niet konden wachten op de aflevering waarin de Beckhams hun opwachting zouden maken, voegde hij een opmerking toe aan zijn bijschrift. "De familie was slechts op bezoek, er werd geen aflevering opgenomen." Waarna hij grapte: "Alhoewel ik denk dat David zo Lily's nieuwe voetbalcoach zou kunnen zijn."

Op de foto zitten de jongste twee Beckhamszoons Romeo en Cruz en een vriendje samen met dochter Harper op de bank van de familie Dunphy. Hun oudere broer Brooklyn staat achter hen en op de achtergrond staat David op de trap, terwijl Victoria en Jesse grappige mode-poses aannemen.