×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau wil Henny terug op tv

28.11.2013 -

Beau van Erven Dorens en Cynthia Abma zijn vanavond een actie gestart om Henny Huisman terug op tv te krijgen. Beau zei het onbegrijpelijk te vinden dat Henny niet meer op televisie te zien is met een groot programma.


Henny Huisman was te gast in het programma Show Vandaag op SBS 6. Beau vroeg zich hardop af waarom Henny niet meer te zien is op televisie. Huisman denkt dat het met zijn leeftijd te maken heeft. 'Ik ben gewoon te oud.' Beau van Erven Dorens en zijn collega Cynthia Abma vergeleken Nederland met de landen om ons heen. 'In Engeland en Italië hebben ze presentatoren van 85 jaar!' riep Beau. 'We gaan een actie starten om jou weer terug op televisie te krijgen. Iedereen moet nu twitteren met #showvandaag en het bericht dat Henny terug moet op televisie. Als we 400 berichten hebben gaan wij naar de directie van SBS om ze te overhandigen' aldus Beau. De presentator beloofde hoogstpersoonlijk bij John de Mol aan te kloppen om een terugkeer van Henny te bespreken.