×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau van feest naar feest na Ring-winst

Beau van feest naar feest na Ring-winst
12.10.2018 -

Beau van Erven Dorens moet nog steeds een beetje bijkomen van het Gouden Televizier-Ring Gala. Donderdagnacht trok hij naar eigen zeggen van feest naar feest. 'Ik heb maar een uur geslapen', aldus de presentator, die de felbegeerde Ring in de wacht sleepte voor zijn programma Five Days Inside. Daarnaast won hij ook nog eens een Zilveren Televizier-Ster.


'We hebben een feest gehad en toen nog één en daarna zijn we weer naar een ander feest gegaan', grapte Beau in de uitzending bij RTL Boulevard. 'Ik heb het waanzinnig gehad. Het was één van de mooiste dagen die ik ooit heb meegemaakt.'

Bij Boulevard kreeg Beau een heldenontvangst met confetti en champagne. Collega's als Peter van der Vorst en Luuk Ikink reageerden allemaal erg blij. 'Ik denk dat ik voor ons allemaal wel kan spreken dat we ontroerd en trots zijn', zei Peter.

Beau zei ook dat hij zich wel een beetje de "gebraden haan" voelde door alle aandacht van vandaag. "Iedereen komt naar je toe, iedereen wil met je praten. Dat is heel erg leuk maar ik moet er ook niet te veel in geloven."