Beau Van Erven Dorens En Henny Huisman

Beau van Erven Dorens tikt Henny Huisman op de vingers

Beau van Erven Dorens vindt het maar niets dat Henny Huisman woensdagavond in talkshow Beau voor de zoveelste keer uithaalt naar Marco Borsato. Hij tikt de de Soundmixshow-presentator dan ook op de vingers.

Henny maakt er een sport van de smeuïgste details rondom het liefdesleven van Marco Borsato de wereld in te brengen:  hij zou Leontine allesbehalve trouw zijn gebleven en ook de naam van zangeres Maan de Steenwinkel wordt veelvuldig genoemd. “Iedereen wist dat hij een vreemdganger was”, vertelde Henny eerder in weekblad Party. “Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje over jokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was. Dat was helemaal niet zo.”

‘Flinke klap’

Ook in zijn nieuwe boek ‘Henny’ komt Marco veelvuldig ter sprake. De reden: volgens Henny zette de zanger een voormalige geluidsman, die volgens Henny medeverantwoordelijk is voor het succes van de zanger, op pijnlijke wijze aan de kant. “Die heeft daar een flinke klap van gehad. Hij is nog steeds naar de klote en opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting!”, aldus Henny in zijn boek.

Bashen

Tijdens het interview met Beau komt deze situatie, wanneer de presentator Henny aangeeft dat hij de passages over Marco in het boek ‘wel mee vindt vallen’ opnieuw ter sprake. Maar dat pikt Beau niet. “Laten we niet Marco gaan bashen. Ik vroeg het je wel, maar ik wil eigenlijk zeggen: ‘het viel wel mee’.”